so-kk-header-1920x800
bewustwording
ontdek wat er speelt

dit past goed bij stap 1


lezing

reflex integratie therapie

workshop

meer kracht en zelfvertrouwen voor jouw kind

ontdek wat er speelt en wat een eerste stap kan zijn

Wil jij in kaart brengen wat de oorzaak is achter de onrust, stress en of spanning binnen jouw gezin? Ben je bereid om na deze sessie al een eerste stap te zetten? Dan is deze sessie heel geschikt.

Wil je ontdekken wat er speelt? Waar de pijnpunten zitten? Wat er nodig is om meer rust te creëren, zodat je uit je vicieuze cirkel kan stappen en zelf aan de slag kan gaan?
Weet je bijvoorbeeld niet meer hoe je op de boosheid van je kind zal reageren, of gaan jullie scheiden en overzie je de gevolgen voor je kinderen of jezelf niet?
Wil je wat ideeën opdoen over hoe je je kind meer zelfvertrouwen kan geven?
Twijfel je aan je manier van opvoeden?
Vraag je je regelmatig af of je het wel goed doet?
Of wil je gewoon even je verhaal kwijt, je hart luchten, een luisterend oor?

Met al jullie vragen kunnen we aan de slag in deze sessie en krijg je een heldere kijk op de situatie. Samen kijken we wat er nodig is om verder te gaan.

Plan een gratis sessie van 30 min om te ontdekken of ik iets voor jou/jullie kan betekenen.

Vervolgens kunnen we een afspraak plannen waarin jullie tijdens een sessie van 1,5 uur helder krijgen wat er speelt, brengen we jouw/jullie situatie in kaart en worden jullie je bewust van de stappen die gezet kunnen gaan worden.

Voor de sessie mail ik jullie een vragenlijst, dan hebben jullie er alvast over nagedacht en kan ik mij voorbereiden op het gesprek en kunnen we er samen tijdens het gesprek dieper op in gaan.

Jullie zijn voor deze sessie welkom in mijn praktijk, maar kan ook via Skype plaatsvinden, dan kiezen we een moment dat het jullie samen schikt, wanneer er rust in huis is en kost het jullie geen extra (reis)tijd. 

deze artikelen helpen ook !

hoe ga jij nu verder ?

ontdek wat er speelt

Deze sessie is geschikt voor ouders 

  • oriëntatiegesprek (30 minuten)
  • in kaart brengen van jouw specifieke situatie (90 minuten)

Wat zeggen anderen over Kei Kids Coaching ?

Positiever en vrolijker denken

“Ik vond het erg leuk om bij Marjolein te komen ze is er aardig en ik heb veel geleerd. Om anders te denken. Positiever en vrolijker te denken”.

profile-pic
Tessa (8 jaar)

OMGAAN MET BOOSHEID

Marjolein is een open, liefdevolle vrouw waar je je gelijk thuis bij voelt. Ook mijn dochter voelde zich al snel op het gemak bij haar. De oefeningen die ze met mijn dochter deed waren erg aantrekkelijk en leuk voor mijn dochter. Het traject met mijn dochter heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter eerder haar boosheid herkende, waardoor ze niet meer komt tot een ontploffing. Wat voor het traject het geval was. Ze is zelfbewuster geworden. En na al die tijd, hangt de gevoelsmeter qua boosheid, nog steeds op de koelkast en wordt ernaar gekeken!

profile-pic
Chantal Aveling

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?

In een gratis orientatiegesprek kijk ik met je mee naar je specifieke situatie. Samen kijken we naar welke stappen voor jou de meest logische zijn. Tijdens dit half uurtje deel ik al mijn kennis met jou en beloof ik dat ons half uurtje ook echt van waarde zal zijn! In ruil vraag ik van jou dat je vooraf al een aantal vragen voor me beantwoordt, zodat ik mijn huiswerk kan doen. Je kan een gratis gesprek boeken met de onderstaande knop. Tijdens dit proces zal ik je ook een aantal vragen stellen. Ik zie je graag terug in mijn praktijk!