Ervaringen van anderen

Heel relaxed de toetsen in !

“Ik zou nog altijd laten weten hoe Sara de Cito heeft gedaan. Sara ging met dank aan haar laatste gesprek met jou, heel relaxed de toetsen in. Haar score was 545, en uit de intelligentietoets van Cito bleek een intelligentie van > 130. Vorige week heeft ze het intakegesprek gevoerd op het gymnasium, haar eerste keus, en we kregen net te horen dat ze definitief is toegelaten! We hebben een heel gelukkig kind thuis. Nogmaals dank voor de coaching van Sara, het heeft haar veel goed gedaan”(Sara had veel last van faalangst, hiermee zijn we aan de slag gegaan)

profile-pic
moeder van Sara

Positiever en vrolijker denken

“Ik vond het erg leuk om bij Marjolein te komen ze is er aardig en ik heb veel geleerd. Om anders te denken. Positiever en vrolijker te denken”.

profile-pic
Tessa (8 jaar)

Fijn en vertrouwd !

Toegankelijk en betrouwbaar, dat zijn juiste benamingen denk ik. Dat gevoel gaf Marjolein ons meteen. Mijn zoon voelde zich ook meteen heel fijn bij haar en dat gold zeker ook voor mij. En in de anderhalf jaar dat we iedere 6 weken bij Marjolein zijn geweest heeft hij veel vooruitgang geboekt. Van harte beveel ik Marjolein dan ook aan.

profile-pic
Jacqueline

vertrouwen met sprongen vooruit gegaan !

Onze dochter (8) is een paar maanden regelmatig bij Marjolein geweest we hebben haar zelfvertrouwen met sprongen vooruit zien gaan. Marjolein is heel benaderbaar voor kinderen en ze heeft onze dochter geholpen zichzelf te leren kennen en vertrouwen op een speelse, begrijpelijke manier. Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Marjolein en haar werkwijze. Heel tevreden!

profile-pic
Jan

Prettige, praktische en professionele coaching

“Marjolein, bedankt voor de prettige, praktische en professionele coaching van mijn zoon (8 jaar). Hij vond het fijn bij jou, voelde zich echt op zijn gemak. Op het gebied van rekenen heeft hij er vertrouwen in gekregen dat hij het nu beter kan leren. Ook heeft hij steun aan de kleine, praktische oefeingen mbt steviger in je schoenen staan en de ademhaling. Ben blij dat we de stap om naar een coach toe te gaan hebben genomen en ben blij met de uitwerking ervan!”Merel

profile-pic
Merel

Vertrouwen in het leren en in zichzelf

Coachingstraject / begeleiding onder schooltijd , voor onze dochter van 10 jaarDyslexie spelling/lezen/ redactie sommen ZelfvertrouwenBegeleiding vond plaats onder schooltijd Marjolein heeft goed contact met leerkracht, koppelt iedere week alles (online) op een prettige manier terug. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor het kind snel vertrouwd is met haar als begeleider/coach.Julia heeft wat meer zelfvertrouwen wat betreft het maken van sommen, spelling en lezen gekregen. Ze is hier ook echt in vooruit gegaan !

profile-pic
Mirella schout

Snel vertrouwen gewonnen !

“Marjolein, je wist al snel het vertrouwen van mijn zoon Tijs (9 jaar) te winnen, waardoor hij zichzelf en zijn onzekerheden liet zien. Vaak stopt hij dit weg door de clown uit te hangen en druk te doen. Je professionele aanpak en je jarenlange ervaring met kinderen sprak mij zeer aan. Tijs vond je rustige aanpak prettig, waardoor hij zich snel thuis voelde. Hij heeft meer zelfvertrouwen en zelfwaardering gekregen door in te zien dat hij heel veel goede eigenschappen heeft. Regelmatig halen we aan dat hij een keuze heeft zoals jij hem geleerd hebt. Dit helpt hem zoadat hij niet meer zo snel een woede aanval krijgt. Bedankt voor je coaching van Tijs. Groet, Aleida.”

profile-pic
moeder van Thijs

rustiger en lekkerder in zijn vel

Marjolein heeft onze zoon heel goed geholpen. Hij is veel rustiger geworden en zit lekkerder in zijn vel. En dat al nadat we een paar keer langs zijn geweest. Hij gunt al zijn vriendjes een kindercoach.

profile-pic
een vader van een 8 jarige knul

oprecht en betrokken

“Onze dochter Kim komt regelmatig verdrietig thuis. Ze lijkt niet goed opgewassen tegen de wat harde omgangsvormen die meisjes onderling wel hebben. Zo kwamen we bij Marjoleins Kei Kids coaching, waar Kim serieus genomen werd, maar ook sterker werd gemaakt, in een vijftal sessies van een uur waarvan Marjolein per mail kort verslag aan ons deed. Marjolein is oprecht en betrokken en dat heeft Kim gevoeld, Kim heeft haar veel verteld, juist omdat wij er niet altijd bij waren, zo liet Kim ons zelf weten. Marjolein heeft beeldtaal gebruikt om Kim duidelijk te maken welke processen zich afspeelden en die beeldtaal aan ons overgebracht. Daar maken we ook nu nog dankbaar gebruik van. Zo zijn er ‘bomen’ en ‘kletsmajoortjes’. Het meest belangrijk is misschien wel het zelfportret dat ze Kim heeft laten maken met daarop haar sterke eigenschappen vermeld. Dat hangt in Kims kamer en als het even niet meezit, werpt ze daar een blik op.”

profile-pic
moeder van Kim

al snel verschil !

Mijn dochter zat de laatste tijd niet altijd even lekker in haar vel en was vrij gesloten over wat haar allemaal bezig hield. Daarnaast was ze vaak onzeker en had ze last van wisselende stemmingen. Op school ging het ook wat minder goed met haar prestaties; ze had veel hulp en bevestiging nodig. Al na een aantal gesprekken met Marjolein merkte ik verschil in haar houding; ze begon zich meer te uiten en voelde zich daardoor minder gefrustreerd. Door de oefeningen kreeg ze meer zelfvertrouwen waardoor ze beter in haar vel kwam te zitten. Op school werd ze vrolijker en lukte het beter om haar opdrachten alleen te maken. Echt heel fijn dat ze dit samen met Marjolein heeft weten te bereiken!!

profile-pic
moeder van een 9 jarige

op alle gebieden vooruit gegaan !

Met onze zoon hebben we het reflex integratie traject bij Marjolein gevolgd. Hij had grote problemen op het gebied van rekenen, lezen en zijn fijne motoriek was heel krampachtig. Concentreren en ‘aan het werk blijven’ lukten niet. Na een traject van 1 jaar en 3 maanden zijn we super blij met het resultaat. Op alle gebieden is hij vooruit gegaan! Marjolein geeft duidelijke uitleg over alles. Ze is bereid contact op te nemen met school om ze daar uit te leggen wat we aan het doen zijn. We zijn heel blij dat we deze stap gezet hebben. “Marjolein is heel lief en aardig, ik ben blij dat ik mij nu beter kan concentreren; rekenen en lezen beter gaan en ik ben zelfverzekerder” aldus onze zoon. 31-01-18

profile-pic
moeder van een jongen van 10

opgebloeid !

‘Mijn dochter zat helemaal niet lekker in haar vel…Onzeker, vaak paniekerig, verdrietig…Na een paar afspraken bij Marjolein zag je haar opbloeien!! Helemaal fantastisch!! Ze voelt zich tegenwoordig heel erg goed en zit lekker en zefverzekerd in haar vel en daar zijn wij als ouders naturlijk heel gelukkig mee! Marjolein..bedankt!!!

profile-pic
moeder van een meisje

Meteen op zijn gemak !

“Marjolein bedankt voor je hulp. Thijmen heeft zich vanaf de eerste ontmoeting gelijk op zijn gemak gevoeld bij jou. Hij was iedere keer heel erg blij als hij weer naar je toe mocht. De gesprekken die je met hem gevoerd hebt en de oefeningen die jullie samen gedaan hebben; hebben Thijmen echt aan het denken gezet. Hij begrijpt nu veel beter dat ‘leren’ betekent dat je moet oefenen en dat je niet altijd alles in één keer kan en dat dat normaal is en oke. Hij voelt zich daardoor sterker en minder gefrustreerd en durft nu sneller nieuwe dingen te proberen. Bedankt, Fiona”

profile-pic
moeder van Thijmen (6 jaar)

Zelfverzekerder !

“De training heeft zeker effect op het leren van Elle gehad. Ze is veel zelfverzekerder geworden en vooral met rekenen is er een grote verandering te zien. (ze zegt ook tijdens het rekenen/tafels ‘even in kamer in mijn hoofd kijken’). Ik denk dat ze zeker bij rekenen haar achterstand heeft weggewerkt.”

profile-pic
moeder van Elle

rustiger in de manier van reageren

“Mijn zoon is rustiger geworden in zijn manier van reageren. Hij staat steviger in zijn schoenen en heeft meer zelfvertrouwen gekregen in de omgang met andere kinderen.”

profile-pic
moeder van een 11 jarige knul