so-kk-header-1920x800
beter leren
Leerproblemen aanpakken bij de basis!

wat houdt een beter leren traject in? 

Heeft je kind last van concentratie problemen dan kan dat heel veel oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met dat je kind last heeft van faalangst of een laag zelfbeeld, dan wordt hij of zij onzeker, gaat twijfelen en negatief denken over zichzelf en dit helpt je niet om je goed te concentreren. Het kan ook zijn dat je kind veel stress ervaart op school, dit kan te maken hebben met faalangst, maar ook bijvoorbeeld met de thuissituatie of de hooggevoeligheid van je kind. Het is heel belangrijk om goed te onderzoeken wat er achter het concentratie probleem zit, zoadat we van daaruit kunnen kijken op welke manier we dit traject gaan vorm geven.

In dit traject werk ik vaak met de kracht van je gedachten (Byron Katie) en het Body Mind Spirit model.
Ook kan het werken met Mindset (van Carol Dweck) helpen om een beter beeld van jezelf te ontwikkelen.
We richten ons op het doel, de wens, het verlangen van je kind. Eigen kwaliteiten en talenten zijn hierbij uitgangspunt om sterk en stevig in je schoenen te kunnen gaan staan.
Mindfulness of Bal-a-vis-X, kunnen ondersteunend zijn hierbij.

hoe ga jij nu verder ?

focus op wat er nodig is

* dit traject is onderdeel van het verdiepingstraject. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

  • oriëntatiegesprek (30 minuten)
  • 6 sessie en een intakegesprek

Wat zeggen anderen over Kei Kids Coaching ?

Prettige, praktische en professionele coaching

“Marjolein, bedankt voor de prettige, praktische en professionele coaching van mijn zoon (8 jaar). Hij vond het fijn bij jou, voelde zich echt op zijn gemak. Op het gebied van rekenen heeft hij er vertrouwen in gekregen dat hij het nu beter kan leren. Ook heeft hij steun aan de kleine, praktische oefeingen mbt steviger in je schoenen staan en de ademhaling. Ben blij dat we de stap om naar een coach toe te gaan hebben genomen en ben blij met de uitwerking ervan!”Merel

profile-pic
Merel

Vertrouwen in het leren en in zichzelf

Coachingstraject / begeleiding onder schooltijd , voor onze dochter van 10 jaarDyslexie spelling/lezen/ redactie sommen ZelfvertrouwenBegeleiding vond plaats onder schooltijd Marjolein heeft goed contact met leerkracht, koppelt iedere week alles (online) op een prettige manier terug. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor het kind snel vertrouwd is met haar als begeleider/coach.Julia heeft wat meer zelfvertrouwen wat betreft het maken van sommen, spelling en lezen gekregen. Ze is hier ook echt in vooruit gegaan !

profile-pic
Mirella schout

Heel relaxed de toetsen in !

“Ik zou nog altijd laten weten hoe Sara de Cito heeft gedaan. Sara ging met dank aan haar laatste gesprek met jou, heel relaxed de toetsen in. Haar score was 545, en uit de intelligentietoets van Cito bleek een intelligentie van > 130. Vorige week heeft ze het intakegesprek gevoerd op het gymnasium, haar eerste keus, en we kregen net te horen dat ze definitief is toegelaten! We hebben een heel gelukkig kind thuis. Nogmaals dank voor de coaching van Sara, het heeft haar veel goed gedaan”(Sara had veel last van faalangst, hiermee zijn we aan de slag gegaan)

profile-pic
moeder van Sara

informatie aanvragen

Wil je graag meer weten of twijfel je of deze dienst wel bij je past ?

In een gratis adviesgesprek kijk ik met je mee naar je specifieke situatie. Samen kijken we naar welke stappen voor jou de meest logische zijn. Tijdens dit half uurtje deel ik al mijn kennis met jou en beloof ik dat ons half uurtje ook echt van waarde zal zijn ! In ruil vraag ik van jou dat je vooraf al een aantal vragen voor me beantwoordt, zodat ik mijn huiswerk kan doen. Je kan een gratis adviesgesprek boeken met de onderstaande knop. Tijdens dit proces zal ik je ook een aantal vragen stellen. Ik zie je graag terug in mijn praktijk !