gratis oriëntatiegesprek

We leven met zijn allen in een mooie, rijke wereld, waarin alles kan en mogelijk is (en maakbaar lijkt), waar we veel verwachten van elkaar en van onze kinderen. Want al die mogelijkheden moeten wel benut worden…. Toch?

Maar al die mogelijkheden geven ook onrust. Ouders willen graag het beste voor hun kind. En omdat er zoveel mogelijk is,  is er soms keuze stress of zijn er teveel verwachtingen.

Als ouders rennen we van hot naar her, zitten we boven op het huiswerk van de kinderen… het geeft veel discussie in huis en vooral ONRUST! Iedereen raakt gestrest, de energie raakt op.

Kinderen zijn moe, kunnen zich niet goed concentreren, krijgen soms buik- of hoofdpijn,  ontwikkelen een laag zelfbeeld of faalangst.

Je kind reageert boos en gefrustreerd terwijl je zo je best doet als ouders. 

Herken je dit gevoel van onrust? Herken je deze vragen? 

Waar doe ik goed aan? Doe ik het wel goed? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind gelukkig is? Hoe geef ik mijn kind meer zelfvertrouwen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind weerbaarder wordt?

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten om de vicieuze cirkel waar je nu met elkaar inzit te doorbreken? 

Ontdek samen met mij waar de oorzaken van de onrust en frustraties liggen en wat jullie nodig hebben en gaat helpen om weer rust en harmonie te creëren in je gezin.

Wanneer coaching je kan helpen?

Je bent uit balans. Je staat ergens, maar het voelt niet helemaal lekker, je wilt ergens anders heen. De oplossing zit in jezelf, de weg er naar toe daar help ik je bij.