Wie ben ik?

Ik ben Marjolein Smit, kindercoach en reflex integratie therapeut (INPP) in mijn praktijk Kei Kids coaching. Thuis in Rotterdam ben ik moeder van 3 kinderen.

In het reguliere basis onderwijs ben ik ooit gestart als leerkracht. Na een aantal jaren ben ik overgestapt naar het speciale basis onderwijs waar ik gewerkt heb met kinderen met een communicatieve handicap. Na een break van 2 jaar en het onderwijs ontgroeid te zijn, heb ik inĀ 2010 een HBO opleiding kindercoaching gevolgd. En ben ik in 2011 gestart met mijn eigen praktijk Kei Kids Coaching. Ik coach vanuit huis, Bloklandstraat 118, Rotterdam of vanuit de flexwerk plek Good Place 2 Work aan de Elektroweg 11-Z in Rotterdam.

De afgelopen jaren is kindercoaching steeds bekender geworden. Coachen betekent toekomst gericht werken. Er is een doel waar ik samen met het kind en de ouders naar toe werk.

Om dit alles vorm te kunnen geven heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen en opleidingen gevolgd om diverse tools in handen te krijgen waarmee ik kinderen en ouders veel kan bieden.

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker in je leven; ik gun ieder kind een kindercoach!