spel2

De Kindercoach in(en) de Praktijk met COACHEE!

Je hebt een opleiding gedaan en nu ben je kindercoach. Leuk! Je mag gaan starten! Maar…hoe doe je dat nou? Ja een website, een folder etc. Praktische zaken die je heel goed zelf kan regelen. Maar dan meldt je eerste klant zich bij je..dat is heel spannend…! Hoe pak je dat aan?

Heel veel vragen gaan door je hoofd; HELP Wat ga ik doen? Ben ik al wel goed genoeg? Hoe ga ik een traject starten? Wat wordt er van mij verwacht? Wat doe ik wel en niet als kindercoach? Wanneer weet ik dat ik het goed doe?

Deze workshop helpt jou om aan de slag te gaan met je coachee! Aan de hand van het COACHEE!-spel leer je een lijn uit te zetten en met veel plezier een traject te starten.  Ik help je deze dag op weg. Je maakt kennis met diverse materialen en spellen, je voelt wat bij je past en waar jij mee kan werken. Je voelt je krachtiger aan het einde van deze dag! Jij durft de stap te zetten!

Wil je na deze dag nog meer (kennis) vergaren en ervaren dan kunnen we een vervolg dag inplannen om overal dieper op in te gaan. Dit kan evt. ook in een 1 op 1 traject.