DE WEEK VAN DE KINDERCOACHING KOMT ER AAN!

2 kindercoaches uit Rotterdam hebben de krachten samen gebundeld.

Wat kan een kindercoach betekenen?

Wij, Martina van Martina Knol Kindercoach en Jongeren coach en Marjolein Wijnhoven-Smit van Kei Kids Coaching, hebben een schat aan ervaring in het werken met kinderen, volwassenen en jong volwassenen.

Op woensdag 11 april delen wij graag onze ervaring en ons enthousiasme met jullie!

Het is FIJN

Als onze kinderen gelukkig zijn. Dat ze lekker in hun vel zitten. Dat het leren lukt en dat ze met plezier in het leven staan. Want als dat lukt zijn wij een hele gelukkige ouder!

Het doet PIJN

Wanneer het even niet zo lekker loopt.

Bijvoorbeeld wanneer er leerproblemen zijn of faalangst om de hoek komt kijken, je kind weinig zelfvertrouwen heeft, een laag zelfbeeld heeft of boos en/of verdrietig is. Soms wordt er gepest, zijn er concentratie problemen, heeft je kind een vol hoofd, stress buik- of hoofdpijn.

Het zijn de dingen die bij het leven horen. Tegenslagen zijn nodig om te groeien, wijzer te worden en nieuwe dingen te leren. Wanneer je als kind of ouder niet meer weet hoe hier mee om te gaan, steeds weer in het zelfde cirkeltje blijft draaien, dan is er een ‘MEDICIJN’.

DE KINDERCOACH kan jullie helpen. De kindercoach kijkt mee, vraagt, luistert en neemt waar. Wat is er nodig? Welke behoefte is er? En wat heeft het kind en de ouder al in zich om dit te realiseren?

Respectvol vanuit een positieve en krachtige blik gaat Martina of Marjolein spelenderwijs en op creatieve wijze in gesprek met jou en je kind.

Je bent welkom op Woensdag 11 april’18 vanaf 19.45 uur.

We starten om 20.00 uur en sluiten af om 21.30 uur. Entree gratis

Locatie: Elektroweg 11-Z bij Good Place 2 Work

Graag even aanmelden van te voren via:

info@keikidscoaching.nl of contact@martinaknol.nl