kindercoaching-rotterdam

Rotterdam Hillegersberg

begeleiding, coaching, therapie voor kind en ouder. Faalangst -zelfbeeld -leerproblemen -onzekerheid – weerbaarheid – concentratie- een ‘vol hoofd’- lekker in je vel. Ieder kind is een Kei

Kinderen coachen is kinderen begeleiden. Graag begeleid ik Marjolein Wijnhoven-Smit, jou en je kind in het proces naar het vinden van een oplossing voor zijn of haar probleem. Kei Kids coaching is een laagdrempelige praktijk waar het kind centraal staat en alle tijd en ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen. Wanneer een kind ontdekt dat het zijn eigen probleem kan oplossen, geeft dat een goed gevoel en zelfvertrouwen. Het kind gaat zich sterker voelen en staat letterlijk steviger in zijn of haar schoenen! Uitgaan van waar je goed in bent is de basis om te groeien.

Ouders

Hoe geef je je kind meer zelfvertrouwen?

Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn kind zich weer gelukkig voelt en lekker in zijn vel zit?

Doe ik het wel goed? Ik begrijp mijn kind niet.

Hoe ga ik om met de boze buien van mijn kind?

Hoe krijgt mijn kind weer plezier in school?